Türkiye Atıf Dizini (Türkiye Klinikleri) Veri Tabanı Tanıtım ve Eğitim Etkinliği Düzenlenecektir

Üniversitemiz  Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Elektronik Bilgi Kaynakları Kullanıcı Eğitimi Toplantısı 9 Mart  2017 tarihinde gerçekleşecektir.

Eğitimi yapılacak veritabanı:

Tarih: 9 Mart 2017 Perşembe

Saat: 15:30

Süre: 60 dakika

Yer: Hastane Yeni Bina 1. Kat Seminer Salonu

TÜRKİYE ATIF DİZİNİ:

Türkiye’de Sağlık Bilimleri alanında TEK ULUSAL ATIF TARAMA dizinidir. Bu Dizin, Türkiye’de Sağlık Bilimleri alanında yayımlanan içinde Türkiye Klinikleri’nin de bulunduğu 377 Türk derginin birbirlerine atıf yapmalarını ve ulusal atıf sayımızın yüksek seviyelere taşınmasını sağlamaktadır.

8 Mart 2017 Çarşamba - 11:58:29