TUSAŞ LIFT UP ++ Doktora Burs Programı Çağrısı Hakkında

Türk Havacılık Uzay Sanayii'nin faaliyet alanları kapsamında, Şirketin ürün gruplarındanbelirlenen ve https://vizyonergenc.com/ilan/2102?ref=company-page sayfasında yayınlanan konulardatez çalışması yürütecek, başka bir kurumda sigortalı çalışmayan, ders döneminde veya tez önerisinivermemiş olan doktora öğrencilerinin çalışmalarını desteklemek ve havacılık problemlerinin çözümünekatkıda bulunmak amacıyla hazırlanan LIFT UP++ burs programına başvurular başlamıştır.

Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde (Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği,Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik / Haberleşme Mühendisliği, Havacılık (ve Uzay)Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İmalat Mühendisliği,Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Metalurji Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, EndüstriMühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği,Yapay Zeka Mühendisliği, Fizik Mühendisliği) doktora yapan öğrencilerin desteklenebilmesi içindoktora eğitimleri boyunca (asgari 8 dönem, azami 10 dönem) aylık asgari ücretin 2 katı kadar bursdesteği sağlanacaktır.

Doktora öğrencileri, https://vizyonergenc.com/ilan/2102?ref=company-page sayfasının başvuruformunda bulunan "Diğer" sekmesinden tez danışmanları ile koordineli olarak Türk Havacılık UzaySanayii'nin faaliyet alanları kapsamında havacılık sanayisine fayda sağlayacağını öngördüğü yeni konuönerisinde bulunabilir. Önerilen konular uzman ekipler tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru Kriterleri

TC vatandaşı olması,

Türk Havacılık Uzay Sanayii'nin belirlemiş olduğu doktora konularında araştırma çalışmalarınınyapılması,

Lisans ortalamasının 2.90 (4'lük sistemde) ve üzeri, yüksek lisans not ortalamasının 3.20 (4'lüksistemde) ve üzeri olması,

Tez aşamasında ise tez önerisinin verilmemiş olması,

Başvuru yapan öğrencinin hiçbir kurumda çalışmıyor olması,

Doktora tezinin tamamlanmasıyla Türk Havacılık Uzay Sanayii'nde 2 yıl mecburi çalışmanın kabuledilmesi,

YDS (70+), YÖKDİL (70+), IELTS (6+), TOEFL (70+) olması

Sağlanan Olanaklar

Asgari ücretin iki katı kadar burs desteği,

Sarf malzeme, hizmet alımı desteği

boşa geçen zaman Başvuru Evrakları

Onaylı lisans ve yüksek lisans transkripti

Vesikalık fotoğraf

Yabancı dil sınav sonuç belgesi

Öğrenci Belgesi

Önemli Hatırlatma:

Transkript, öğrenci belgesi ve yabancı dil belgesi ile ilgili olarak; söz konusu dokümanlarınüniversitenizin, ilgili kurumun ve/veya yetkili kişilerin ıslak imzasını, mührünü ya dadoğrulanabilir bir barkod numarasını içermeyen belgeler geçerli sayılamayacaktır.

Vizyoner Genç üzerinden başvuru formunda bulunan "Diğer" bölümünden Türk Havacılık UzaySanayii'nin faaliyet alanları kapsamında konu önerisinde bulunulabilir.

Başvuru Sonuçlarının Açıklanması

LIFT UP++ Doktora Burs Programı başvuruları değerlendirme sonuçları, Vizyoner Gençplatformunda yer alacak duyurular aracılığıyla ilan edilecektir.

8 Kasım 2022 Salı - 10:01:49