ÜNİVERSİTEMİZE 2017 DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK YERLEŞTİRME SONUCU KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA

ÜNİVERSİTEMİZE 2017 DİKEY GEÇİŞ SINAVI EK yerleştirme sonucu KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

2017 DGS Ek Yerleştirme sonucu Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, 06-13 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu nedenle;

• Adayların 06-13 Kasım 2017 tarihleri arasında yerleştirilmiş oldukları birimde (Fakülte Dekanlığı) öğrencilik kaydını yaptırması ve kayıt sırasında aşağıda belirtilen belgeleri getirmeleri gerekmektedir:

1. Mezun olduğu Önlisans programından almış olduğu diplomanın ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin onaylı sureti (Aslı kayıt anında kayıtla ilgili memura mutlaka gösterilmelidir),
  2. Not Durum Çizelgesi (Transkript) ve Ders İçerikleri, (Öğrenciler mezun oldukları önlisans programından aldıkları dersleri ve notları gösteren belgeleri kayıt anında teslim edeceklerdir.)
  3. 2017 DGS Sonuç Belgesi Bilgisayar Çıktısı,
  4. Nüfus Cüzdanının fotokopisi (Aslı kayıt anında kayıtla ilgili memura mutlaka gösterilmelidir),
  5. Fotoğraf (4 adet 4.5 x 6 cm ebadında fotoğraf),
  6. Askerlik Durum Beyanı (1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için http://kamu.turkiye.gov.tr/ adresinden askerlik durum belgesinin temin edilmesi gerekmektedir),
  7. Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Ödemesi Adaylar, kendilerinden istenen belgelerle birlikte yerleşmiş oldukları Fakülte Dekanlıklarına başvurarak
    kayıt işlemini yaptıracak ve yapmaları gereken ödeme miktarını öğreneceklerdir. Ödemeler, T.C. Kimlik Numarası ile
    Vakıfbank Şubeleri, Bankamatikler, Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığı üzerinden yapılacaktır. Hesaba havale veya EFT yoluyla ödeme yapılmayacaktır.)
  8. Sağlık Raporu (kayıt için sağlık raporu isteyen birimlere yerleşen adayların kendilerinden istenen nitelikte rapor getirmeleri gerekmektedir).
  • Veteriner Fakültesi için, devlet ve özel hastanelerden alınacak en az 5 uzman hekim kontrolünde tam teşekküllü sağlık kurulu raporu istenmektedir.

Önemle duyurulur

7 Kasım 2017 Salı - 14:00:18