ADÜ Edebiyat Günleri Başladı

4 Mayıs 2017 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1725 kez okundu

Üniversitemiz Atatürk Kongre Merkezi’nde 3 -10 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “ADÜ Edebiyat Günleri” yoğun bir katılımla başladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın 3 Mayıs 2017 tarihinde açılışını gerçekleştirdiği Kitap Fuarı’nda öğrencilerimiz, ilgi duydukları yayınlara ulaşma imkanı bulurken, Demirhan Kadıoğlu’nun “Türk Basınında Çizgi, Çizgi Roman ve Gazetecilikte Karikatür (Bağımsız Karikatürler Sergisi)” ve Karikatürist Murat Sevinç’in “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve Demokrasi Zaferi Resim Fotoğraf Sergisi” de büyük beğeni topladı.

4 Mayıs’ta gerçekleştirilen, Mustafa Armağan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Kutul Amare ve Gençlik ve Gündem” konferansı ile devam eden Edebiyat Günlerinde, katılımcılar fuar kapsamında gerçekleştirilen, şiir dinletileri, söyleşi ve sergileri aşağıdaki programdan takip edebilirler: