ADÜ Teknokent TÜBİTAK Yarışmasında Bölge Birincisi Oldu

17 Ekim 2018 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1568 kez okundu

ADÜ Teknokent, TÜBİTAK’ın (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) düzenlediği Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmasında Bölge birincisi oldu.

ADÜ Teknokent, ön lisans ve lisans öğrencileri arasında girişimcilik ve yenilikçilik konularına yönelik farkındalığı arttırmak ve çeşitli alanlarda iş fikri olan öğrencilerin, fikirlerini hayata geçirmelerine yönelik uygun ortamı hazırlamak amacıyla düzenlenen yarışmada, Ege Bölgesi’nden 809 başvurudan, önce ilk 50’ye ardından da 50 girişimci arasından ilk sıraya yerleşti.

Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Cemal İyem ADÜ Teknokent’te ön kuluçka bölümünde bulunan öğrencilerimizden Enes Demirel ve  Canberk  Hayretdağ’ın  “Daily Career 24” isimli çalışmaları ile TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmasında Ege Bölge Birincisi olduklarını ifade ederek başarılarının devamını diledi.