ADÜSEM İSG Çalışmalarına Bir Yenisini Daha Ekledi

4 Temmuz 2018 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1282 kez okundu

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) konusundaki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek geçtiğimiz ay Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından “İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu” yetki belgesini almaya hak kazandı.

Eğitim kurumumuz, ilgili yönetmeliklerce iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli (işyeri hemşiresi) olmaya haiz adaylara; A sınıfı, B sınıfı ve C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimliği ve diğer sağlık personeli eğitimlerine 23 Temmuz 2018 tarihinde başlayacak.

Bu eğitimlerle ülkemizde ihtiyaç duyulan kaliteli İSG profesyonellerini kazandıracak olan kurumumuz, ilimizde ve bölgemizde örnek bir eğitim kurumu olma yolunda çalışmalarına devam edecek.