AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarından Rektörümüze Ziyaret

10 Eylül 2021 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 625 kez okundu

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Üniversiteler Başkanı Enes Kaşkaş, 10 Eylül 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Üniversiteler Başkan Yardımcısı Ege Bölge Koordinatörü Fatih Ulutaş, AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Demir, Aydın ÜNİAK İl Başkanı Cemal Koyuncu ve öğrenciler yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Fakülte ve Meslek Yüksekokullarımızın her birinin başarılarıyla gurur duyduğunu, yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte öğrencilerimizin bilimsel ve sosyal gelişimlerinin destekçisi olmaya devam edeceğini söyledi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Üniversiteler Başkanı Enes Kaşkaş, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının Üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.