Atamızı Sevdiği Şarkılarla Andık

9 Kasım 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 563 kez okundu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yılı münasebetiyle Üniversitemiz Fasıl Topluluğunca düzenlenen “Ata’mız ve Fasıl” konu başlıklı konser 8 Kasım 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda sanatsever yoğun ilgi gösterdi.

Atatürk’ün en sevdiği Türk Müziği eserlerinin fasıl formatında seslendirildiği konser büyük ilgi gördü.  Fasıl Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Olcay Yılmaz yönetiminde 9 kişiden oluşan koro, 2 perdede toplam 18 seçkin eseri,dinleyicilerin beğenisine sundu.