Atça MYO’da Su Farkındalığı Semineri Düzenlendi

15 Mayıs 2024 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 133 kez okundu

Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulunda (MYO) bilinçli su tüketimi konusunda farkındalık semineri düzenlendi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliğe, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden İdari ve Mali İşler Şube Müdür Yardımcısı Erkan Öktem ve Ziraat Mühendisi Koordinatörü Veysel Ali Ünal ve yetkiler katıldı.

Seminerde konuşmacı olarak yer alan Veysel Ali Ünal, su tasarrufunun önemine değinerek, ülkemizde su israfının fazla olduğuna dikkat çekti. Gerekli önlemler alınmadığı takdirde ülkemizde su sıkıntısının yaşanacağının altını çizen Ünal, su tasarrufu konusunda toplum olarak bilinçli olmamız gerektiğine vurgu yaptı.

Seminer, Atça MYO Müdürü Doç. Dr.Kemal Ramazan Haykıran ve Doç. Dr. Seçil Utma tarafından katılımcılara teşekkür plaketlerinin sunulması ile sona erdi.