Aydınlı Rektörden ADܒye Ziyaret

8 Temmuz 2020 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 471 kez okundu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 8 Temmuz 2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un da bulunduğu ziyarette Aydınlı Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ’de yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sağlık hizmetlerinin öneminin arttığı bu günlerde yaptığı çalışmalardan dolayı Prof. Dr. Okumuş’u tebrik ederek, Üniversitemiz Hastanesinin pandemi sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret, Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Nurullah Okumuş’a hediye takdimi ile sona erdi.