Çine MYO, Mesleki Eğitimin Önemini Anlattı

24 Mayıs 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 257 kez okundu

Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) Kurumsal İletişim ve Tanıtım Komisyonu tarafından 15-22 Mayıs 2019 tarihleri arasında Çine İlçesinde bulunan liselerde eğitim gören 632 lise son sınıf öğrencisine 'Mesleki Eğitimin Önemi' anlatılarak, Üniversitemiz ve Çine Meslek Yüksekokulu' nun tanıtımı yapıldı.

Akçaova Anadolu Lisesi, Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çine Anadolu Lisesi, Çine Madran Anadolu Lisesi, Çine Muhsin Kalkan MTAL, Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çine 70. Yıl MTAL, Mehmet Emin Ünal MTAL, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi ve Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi bu kapsamda ziyaret edilerek Çine MYO ve Üniversitemizin tanıtımı yapıldı.