Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Güldal Akşit Rektörümüzü Ziyaret Etti

15 Eylül 2020 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 430 kez okundu

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı, Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, 15 Eylül 2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı iyi niyet ve temennilerin sunulduğu ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz de yer aldı.
Aydın’ın, ülkemizin gözbebeği illerinden biri olduğunu belirten  Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Güldal Akşit, Üniversitemiz çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Üniversitemizin, İlimize katma değerinin yüksek olduğunu bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.
Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Güldal Akşit’e Üniversitemiz hediyelerini vermesi ile sona erdi.