Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten Rektörümüzü Ziyaret Etti

31 Ocak 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1643 kez okundu

Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Ümit ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emin Kamil Özalp, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e 31 Ocak 2019 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve ekibine başarılar dileyerek görevinin hem Üniversitemiz, hem de ilimiz için hayırlı olmasını temenni eden Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, “İlimizin en büyük kamu ailesi Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde terör örgütlerinin yuvalanmaması için birlikte çalışmaya hazırız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemiz ve Aydın’ın gelişimi için kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını vurgulayarak Üniversitemizde hiçbir illegal girişime izin vermeyeceklerini kaydetti.  İyi dileklerin ve başarı temennilerinin aktarılmasıyla görüşme son buldu.