Eğitim Fakültemize TÜBİTAK’tan Büyük Onur

24 Mayıs 2018 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1604 kez okundu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yalçın Özdemir’in yürütücüsü olduğu “Birlikte Ebeveynlik: Doğası, Çocuklar Üzerindeki Etkileri ve Güçlendirilmesi” başlıklı proje önerisi, TÜBİTAK 1003 – Öncelikli Alanlar AR-GE Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Doç. Dr. Yalçın Özdemir’in yürütücülüğünü üstlendiği Proje ekibinde Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nermin Koruklu, Dr. Öğretim Üyesi Ali Serdar Sağkal ile Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner Güvenir ve TED Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Aylin Çakıroğlu Çevik yer alıyor.

Öncelikli Alanlar TÜBİTAK 1003 Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye karar verilen projeler arasında, Üniversitemiz Eğitim Fakültesinden 1 proje, Ortadoğu Teknik Üniversitesinden (ODTÜ) 2 proje ve Altınbaş Üniversitesinden 1 proje ile birlikte toplam 4 proje yer alıyor.