Haberler

Eğitim Fakültesi, Üniversitemizde YÖK Tarafından ‘Turuncu Bayrak’ ile Ödüllendirilen İlk Fakülte Oldu

1 Temmuz 2022 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 304 kez okundu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 2020 yılında aday olduğu “Mekanda Erişilebilirlik” alanında 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle ‘Turuncu Bayrak’ ile ödüllendirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanemizin ardından Eğitim Fakültesi’nin de ‘Turuncu Bayrak’ ile YÖK tarafından ödüllendirilmesini önemli olduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Eğitim Fakültemizin  YÖK tarafından Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında mekânda erişim kategorisinde turuncu bayrak kazanmaları, ‘Engelsiz Yükseköğretim’ misyonu ile çalışmalarını sürdüren ve bu bilinçle tüm birimlerini erişilebilir hale dönüştürmek için ciddi emek ve çaba harcayan Üniversitemizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Hedefimiz, tüm birimlerimizi erişilebilir hale getirmektir. Bu vesileyle YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar ve YÖK üyeleri başta olmak üzere engelsiz üniversite motivasyonu ile çalışan tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Üniversitemizin ‘Turuncu Bayrak’ alan ilk fakültesini kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.