Fen Bilgisi Öğretmenliği Öğrencilerinden Bilim Fuarı

10 Mayıs 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 576 kez okundu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinin, Dr. Öğretim Üyesi Hanife Can Şen danışmanlığında yürüttükleri projeleri, 9 Mayıs 2019 tarihinde Eğitim Fakültesi bahçesinde düzenlenen bilim fuarında sergilendi.

Fen Bilimleri Laboratuvar Uygulamaları II dersi kapsamında bir dönem boyunca hazırlanan araştırma, inceleme ve tasarım projelerinden oluşan bilim fuarında, öğretmen adayı öğrencilerimiz meslek hayatlarında gerçekleştirecekleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları için deneyim kazandılar. Katılımcıların oylamaları ile tatlı bir rekabet havasında geçen fuarda bilimin, araştırma ve sorgulamanın keyfine bir kez daha varılmış oldu.