Haluk Alıcık Rektörümüzü Ziyaret Etti

29 Ocak 2019 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 764 kez okundu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 29 Ocak 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydın’ın en büyük ilçesi olan Nazilli’yi Üniversite olarak önemsediklerini belirtti. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ilerleyen günlerde Üniversiteye ait yerleşkeleri yerinde ziyaret ederek yeni döneme ilişkin yapılması gereken yatırımları, yeniden yapılandırılacak birimleri ivedilikle ele alacaklarını söyledi.

Başkan Alıcık, Üniversite ve yerel yönetimler arasındaki entegrasyonun şehre kazandırdığı pozitif katkının farkında olduklarını ve her türlü iş birliğinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.