Hemşirelik Fakültesi Dünya Çevre Gününü Kutladı

7 Haziran 2018 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 465 kez okundu

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Halkla ilişkiler Koordinatörlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Fakülte öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla ‘Çöp Toplama Etkinliği’ düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinin de destek verdiği etkinlikte öğrenciler Kampüs alanındaki çöpleri topladı. Etkinlik, öğrencilerin çevreyi koruma konusundaki farkındalıklarını arttırırken, diğer öğrencilere de örnek teşkil etti.

Çöp Toplama Etkinliği, Hemşirelik Fakültesi Halkla ilişkiler Koordinatörlüğü üyeleri,  Dr. Öğretim Üyesi Mehtap Kızılkaya, Arş. Gör. Ezgi Temel, Arş. Gör Cihan Ektiricioğlu ve etkinliğe katılan Hemşirelik Fakültesi öğrencilerinin bir arada bulunduğu iftar yemeği ile son buldu.