İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Belgeselleri Finale Kaldı

15 Eylül 2021 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 140 kez okundu

Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencilerinin ders kapsamında hazırlamış oldukları belgeseller, 28. Altın Koza Film Festivalinde ve TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında finale kaldı.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencilerinin Yapım Yönetim Dersi kapsamında Prof. Dr. Halim Esen’nin danışmanlığında hazırladıkları belgesellerden Onur Ergül’ün yönetmenliğini üstlendiği “Burada Bir Şey Var” isimli belgesel 28. Altın Koza Film Festivalinde Ulusal Öğrenci Belgesel Film kategorisinde finalist oldu. Ayrıca Yunus Sandık’lının yönetmenliğini yaptığı “Geldiğimiz Yer” isimli belgesel ve Furkan Alperen Demir’in yönetmenliğini yaptığı “Altı Üstü Deniz” isimli belgesel TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Belgesel Dalında finalist oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.