Karacasu Memnune İnci MYO’da “Turizmde Güncel Sorunlar” Konuşuldu

3 Mayıs 2021 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 116 kez okundu

Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında “Turizmde Güncel Sorunlar” konulu söyleşi, 28 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşti.

Söyleşiye; Öğr. Gör. İsmail Mert Özdemir, Öğr. Gör. Zekeriya Matçiçek ve Esra Hotel (Didim) Genel Müdürü Ali Akbulut ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri katıldı.

Karacasu Memnune İnci MYO Öğr. Gör. İsmail Mert Özdemir’in moderatörlüğünü yaptığı söyleşide, Esra Hotel (Didim) Genel Müdürü Ali Akbulut, son yıllarda turizm sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

COVİD-19 salgınının turizm sektörüne etkisinin konuşulduğu söyleşide, sektörde aşılama çalışmaları,  stajerlik sürecinde otel işletmelerinde yaşanan sorunlar ve turizm sektöründe meslek kanunu eksikliği sorunu tartışıldı.

Pandemi dönemi sonrası yüz yüze olarak da gerçekleştirilmesi planlanan söyleşi, öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.