"Kasabanın Alileri” ADܒde Seyirciyle Buluştu

16 Ocak 2023 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 692 kez okundu

Üniversitemiz ev sahipliğinde 2023 personel etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kasabanın Alileri” adlı tiyatro oyunu, 13 Ocak 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda sahnelendi.

Tiyatro gösterisine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe ile akademik-idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Muzaffer İzgü’nün kaleme aldığı ve Aydınlı Oyuncu Coşkun Kemer’in yönettiği tiyatro oyunu  büyük ilgiyle izlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Ülkemizin önemli yazarlarından Muzaffer İzgü’nün oyununu ustalıkla sergileyen tiyatro gönüllerine teşekkür ediyorum.” diyerek kongre merkezini onurlandıran oyuncuları ve oyunu yöneten Coşkun Kemer’i tebrik etti.

Büyük beğeni toplayan tiyatro oyunu çiçek takdimi ve izleyicilerle yapılan toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.