Haberler

Kütüphanemiz Koleksiyonu Akademisyenlerimizin Bağışladığı Kitaplarla Zenginleşiyor

27 Ağustos 2021 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 580 kez okundu

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yelda Özsunar, ortak editörü olduğu "Atlas of Clinical Cases on Brain Tumor Imaging" ve "Hipnozda Nörobilimsel ve Klinik Yaklaşımlar" adlı kitapları, Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesine 23 Ağustos 2021 tarihinde bağışladı.

Kitaplardan araştırmacıların ve öğrencilerin faydalanmasını temenni ettiğini belirten Prof. Dr. Yelda Özsunar, Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesinin zengin koleksiyonu ile birçok kişiye fayda sağladığını ifade etti.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan V. Özden D. Faydalıgül, “Akademisyenlerimiz kendilerine ait kitaplardan kütüphane koleksiyonuna bağışlayarak hem Kütüphanemizin zenginleşmesine katkıda bulunmakta hem de çıkar gözetmeden hizmet veren kütüphane aracılığıyla öğrencilerinin veya araştırmacılarının kaynaklara daha kolay ulaşmasını sağlamakta. Tüm akademisyenlerimizin kitap bağışlarını bekliyoruz.” dedi.