Malatyalı İş Adamları Rektörümüzü Ziyaret Etti

12 Nisan 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 888 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in hemşehrileri ve arkadaşları Dr. Mehmet İncebay ve Hüseyin Altuntoprak, 12 Nisan 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, hemşehrileriyle Üniversitemizde yeni dönemde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında bir süre sohbet etti. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, göreve geldikleri günden bu yana iş dünyasının da içinde olacağı projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.