Memur-Sen Genel Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

17 Eylül 2021 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 633 kez okundu

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 17 Eylül 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Memur-Sen Aydın İl Başkanı Ali Aygül,  Aydın Sağlık-Sen Başkanı Abdulbaki Karaer, Eğitim Bir-Sen Aydın 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Taşpınar, Eğitim Bir-Sen Aydın 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Abbak ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin eğitimin yanı sıra araştırma, sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiğini yeni akademik yılda da halk ile bütünleşmiş, bilimsel anlamda güçlü bir Üniversite olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette bulunan heyet, 2021-2022 Akademik yılının Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını dileyerek sendika ve üniversite arasında eğitim alanında gerçekleştirilecek olan her türlü projeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a hediye takdimi ile sona erdi.