Nazilli İİBF Geleneği Bozmadı

4 Mayıs 2018 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1078 kez okundu

Türkiye’nin yüksek prestijli öğrenci sanal yatırım yarışması İnvestimate Portföy Yönetim Yarışması’nın 3 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen büyük finaline, Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri damga vurdu.

Birçok üniversiteden 3 binin üzerinde öğrencinin katıldığı 6 hafta süren yarışmanın finaline kalan 8 öğrenciden 7’si Üniversitemiz Nazilli İİBF öğrencileri oldu. Öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen, yatırım konusunda ilgili öğrencilere bilinçli yatırım tecrübesi kazandırmayı amaçlayan İnvestimate Portföy Yönetim Yarışması’nda büyük ödül olan Frankfurt Avrupa Merkez Bankası Seyahati Ödülünün üçünü de kazanarak tüm para ve gezi ödüllerini almaya hak kazandı.