Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencileri Oryantasyon Eğitiminde Buluştu

10 Ekim 2017 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1053 kez okundu

Üniversitemiz Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı, 25 - 29 Eylül 2017 tarihleri arasında İsabeyli Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gündoğmuş, Fakülte akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

İşletme, İktisat, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümlerine, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programında öğrencilere, Fakülte hakkında bilgiler verildi.

Programda yönetmelikler çerçevesinde öğrencilerin hakları ve sorumlulukları konusunda sunum yapıldı. Öğrencilere “Eğitim Rehberleri” kitapçığı dağıtılırken, ilgili bölüm başkanı ve öğretim üyeleri kendilerini ve bölümü tanıtarak öğrencilerin mezun olduktan sonra hangi alanlarda iş imkânı bulabileceklerine dair bilgilendirme yaptı.