Öğrencimiz Milli Takıma Davet Edildi

23 Ağustos 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 738 kez okundu

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Berkay Uslu, U22 Genç Milli Takım kampı için 7-12 Eylül tarihlerinde Aksaray'a davet edildi.

“Formamda Üniversitemin Armasını Taşımaktan Gurur Duyuyorum”

Lise birinci sınıfta engelli basketbol kulübü ile tanışarak spor hayatının başladığını, U22 Genç Milli Takım aday kadrosuna davet edilmesiyle de resmi olarak milli formayı giyme şansı yakaladığını ifade eden 19 yaşındaki Berkay Uslu, formasında Üniversitemizin armasını taşımaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti.

“Okulumu Temsil Etmenin Bilinciyle Çalışmalarıma Devam Edeceğim”

Berkay Uslu, “Bundan sonraki hedefim, hem takımımı, hem ilimi milli takım seviyesinde en iyi şekilde temsil ederek, milli forma ile ülkem için başarılar elde etmek. Aydın Adnan Menderes Üniversitesindeki eğitim hayatımda da başarılı olarak okulumu temsil etmenin bilinci ile çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim.” şeklinde konuştu.