Rektörümüz Dünya Veteriner Hekimler Günü Programına Katıldı

12 Mayıs 2022 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 243 kez okundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi tarafından düzenlenen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin teşrifleriyle, 12 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşen Dünya Veteriner Hekimler Günü Kutlama Programı’na katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin açılış konuşması, konukların konuşması ve sunumlar ile devam etti.

Erciyes Üniversitesi Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli 'TURKOVAC Aşı Geliştirme Çalışmaları’ DollvetBiyoteknoloji Genel Müdürü Dr. Hüseyin Zengin ise ‘Yerli Aşı üretiminin Tarihçesi ve Stratejik Önemi’ konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Programda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e TVHB 2022 Hizmet Ödülü takdim edildi.