Rektörümüz Söke İşletme Fakültesinde Düzenlenen İftara Katıldı

15 Mayıs 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 375 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir 13 Mayıs 2019 tarihinde, Sökeli hayırseverler ve Söke Belediyesinin öğrenciler için Söke İşletme Fakültesinde düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

İftar programına, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  Üniversitemiz Genel Sektreteri Baki Aslantaş, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Genel Sekreter Yardımcımız Erdal Meşe, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Söke İşletme Fakültesinin bahçesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar sofralarında öğrenciler, öğretim üyeleri, vatandaşlar ve kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri bir araya geldi.