Rektörümüz Ülke TV’ye Konuk Oldu

24 Şubat 2020 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 377 kez okundu

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 24 Şubat 2020 tarihinde Ülke TV ekranlarında Ömer Önder’in sunumlarıyla gerçekleşen Spor&Spor programına canlı bağlantıyla katıldı.

Üniversitemizde 25. Spor Şenliği’nin başladığı gün programa katılmalarını, hoş bir rastlantı olarak değerlendiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversite olarak spora ve sosyal imkanlara önem verdiklerini ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Öğrencilerimizin zihnen ve bedenen sağlıklı gelişimleri, kötü alışkanlıklardan korunmaları için sporun son derece önem taşıdığını biliyoruz. Bu amaçla ilk etapta ADÜ Spor Kulübü’nü kurduk. Şimdi bunun meyvelerini topluyoruz. Geleneklerine bağlı olan bir toplumun fertleri olarak, Etnospor etkinliklerine ağırlık vermek istiyoruz, Üniversitemizde okçulukla başlatacağımız ve diğer branşlarla da zenginleştirmeyi hedeflediğimiz bir organizasyon düzenlemeyi düşünüyoruz.” dedi.

1 Ocak 2020 tarihi itibariyle Üniversitemizde uygulanmaya başlayan ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararlandığı “Askıda Yemek” kampanyası hakkında da bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Hepimiz öğrencilik dönemlerimizde ekonomik sıkıntılar yaşadık, şimdi o sıkıntıları biraz hafifletmek adına öğrenci kardeşlerimize destek olmak zamanı.  Bizler millet olarak açları doyurmuş, düşkünleri giydirmiş, konuklarını dinlendirmiş ecdadın torunlarıyız. Akademik ve idari personelimiz ile hayırsever hemşehrilerimizin katkılarıyla “Askıda Yemek” kampanyamızı büyüterek sürdüreceğiz. Kampanyaya destek olan Aydın'daki sivil toplum kuruluşlarına, Üniversitemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.