Rektörümüzden Personelimize Ziyaret

27 Mayıs 2020 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 866 kez okundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 27 Mayıs 2020 tarihinde Rektörlük bünyesinde görev yapan personeli birimlerinde ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, personelin geçmiş bayramlarını kutlayarak, Covid 19 pandemi sürecindeki işleyiş hakkında bilgi aldı.

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Üniversitenin tüm açık ve kapalı alanlarının dezenfekte edildiğini belirten Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  “ADÜ ailesini hastalıklara karşı korumak adına Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nezdinde yapılan açıklamalar neticesinde Üniversitemiz birimlerinde uygulamada birlikteliği sağlayarak, gerekli tedbirleri almaktayız. Arzumuz bu süreci hızlı ve sorunsuz atlatmak.” dedi.

Ziyarette, personelimiz görüş ve önerilerini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile paylaştı.