Şampiyonlar Sevinçlerini Rektörümüzle Paylaştı

15 Mart 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 621 kez okundu

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 5-8 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenen 2. Lig tenis müsabakalarında Üniversite Tenis Takımımız, kadınlarda ve erkeklerde şampiyon oldu.

Antalya’da düzenlenen şampiyonaya, kadınlarda 36, erkeklerde 42 üniversite katılım gösterdi. Şampiyonluk sevinçlerini Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’le paylaşan öğrencilerimiz, BESYO Müdürü Doç. Dr. Reşat Kartal, antrenörler Öğr. Gör. Nermin Şentürk ve Öğr. Gör. Vedat Şentürk, önümüzdeki yıl 1. Ligde mücadele edeceklerinin müjdesini verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir şampiyon olan kadın ve erkek tenis takımımızı tebrik ederek “Okulumuzun şampiyonlukları bizleri gururlandırıyor. Hemen hemen her dalda iddialıyız. Öğrencilerimiz ve antrenörlerini kutluyor, gösterdikleri performansın ve elde ettikleri başarıların devamını diliyorum.” dedi