Haberler

Son Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Hüseyin Atılgan Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

19 Şubat 2021 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 451 kez okundu

Son Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Hüseyin Atılgan, 19 Şubat 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, nazik ziyaretlerinden dolayı Hüseyin Atılgan’a teşekkür etti.

Üniversitemizin yürüttüğü çalışmaların oldukça değerli olduğunu ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin yükselen başarı grafiğinin görüldüğünü vurgulayan Atılgan, misafirperverliği için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e teşekkür etti.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in Hüseyin Atılgan’a hediye takdimi ile sona erdi.