Spor Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı Gerçekleşti

13 Ekim 2021 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 202 kez okundu

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, 13 Ekim 2021 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi binası önünde gerçekleşti.

Oryantasyon Programına Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Alper Kartal, Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hulki Başaloğlu, Akademik personel, Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Ölçücü, yeni kayıt yaptıran öğrencilere fakülte, İlimiz, eğitim- öğretim faaliyetleri, ders kayıtları ve OBİS sistemi, ADUZEM (Uzaktan eğitim), karma eğitim, üniversitemiz sportif, sosyal ve kültürel etkinlikleri, pandemi süresince eğitimin nasıl yürütüleceği konularında bilgi verdi.

Oryantasyon programı, bisiklet etkinliği ve kortej ile devam ederek kampüs çevresinde renkli görüntülere sahne oldu. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin bisikletlerle yaptıkları kampüs turunun ardından öğrenciler Atatürk Kongre Merkezi önünde toplanmalarıyla program sona erdi.