Temiz Fakülte Sağlıklı Eğitim Etkinliği Gerçekleşti

22 Ekim 2021 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 182 kez okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından hayata geçirilen ‘Temiz Fakülte, Sağlıklı Eğitim’ etkinliği, 20 Ekim 2021 tarihinde fakülte çevresinde gerçekleştirildi.

Çevre duyarlılığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe; Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Serkan Öncü, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Filiz Abacıgil, Doç. Dr. Songül Çildağ, Tıp Fakültesi 5. Dönem  Öğrenci  Temsilcisi Ertuğrul Yülek, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Öğrenci Temsilcisi Ertuğrul Yülek, dekanlığın, akademisyenlerin ve öğrencilerin destekleriyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bilindiği gibi temizlik kadar önemli olan bir diğer husus da kirletmemektir. Bu konuda da Tıp Fakültesi öğrencilerinin gerekli bilinci göstereceklerine inancımız tam. Katılarak destek veren herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.