Tıpta Uzmanlık Öğrencisi Uyum Programı Gerçekleşti

3 Aralık 2021 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 244 kez okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen Tıpta Uzmanlık Öğrencisi Uyum Programı, 2 Aralık 2021 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Serkan Öncü, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Filiz Abacıgil, Doç. Dr. Songül Çildağ, öğretim üyeleri ve tıpta uzmanlık öğrencileri katıldı.

Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Serkan Öncü’nün açılış konuşmasının ardından Tıpta Uzmanlık Eğitimi Koordinasyon Kurul Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Tosun konuşma yaptı.

Tıpta uzmanlık eğitimi alan asistanlara, Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu (TUEK), tıp etiği, hekimin yasal sorumlulukları, iletişim becerileri, çalışan sağlığı, hastane yönetimi bilgi sistemi ve elektronik belge yönetimi sistemleri konularında sunumlar yapıldı.

Program, katılım belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.