Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

26 Mayıs 2022 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 737 kez okundu

Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı, İzmir’de düzenlenen Üniversiteler Arası Basketbol Süperlig Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu.

Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı final müsabakasında İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’ni 77-92 yenerek Türkiye 3.’sü olarak Üniversitemize gurur yaşattı.

Üniversitemizin son dönemde elde ettiği başarılar ile  ‘Şampiyonlar Okulu’ unvanını güçlendirdiği belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Öğrencilerimizden gelen her başarılı sonuç ile gururumuz artıyor. Üniversitemizin adını böylesi önemli başarılar ile güçlendiren evlatlarıma ve onları müsabakalara hazırlayan değerli hocalarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Öğrencilerimizin sergiledikleri performans ve elde ettikleri başarılar ile mutluluk yaşattıklarını belirten Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Burçin Ölçücü, “Üniversitemizin isminin duyurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.” dedi.