Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Bilim Komisyonunda Görevlendirildi

10 Ağustos 2022 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 625 kez okundu

Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Sağlık Bakanlığı tarafından Ozon Uygulaması Sertifikalı Eğitim Programı Bilim Komisyonunda görevlendirildi.

Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Sağlık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılan ozon eğitim programlarının her türlü bilimsel ve teknik içerik, usul ve esaslarını içeren standartların belirlenmesi ve eğitim verecek merkezlerin değerlendirilmesi görevini yürütecek olan komisyonunda görevlendirerek Üniversitemizi temsil edecek olmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş’ı tebrik ederek öğretim üyelerimizin bilimsel çalışmalarının Üniversitemize güç kattığını söyledi.