Üniversitemiz Kadın Futsal Takımı 1. Lige Çıktı

11 Mart 2022 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1341 kez okundu

Üniversitemiz Kadın Futsal Takımı, 7-11 Mart 2022 tarihleri arasında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenen Salon Futbolu 2.Lig Gruplarında 1. Lige çıkma başarısı gösterdi.

Kadın Futsal Takımımız; Süleyman Demirel Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi ile karşılaşarak nağmağlup 1. Lige yükseldi.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin farklı branşlarda kazandıkları başarılar ile Üniversitemizin gurur kaynağı olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  “Başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, Öğretim Görevlisi Necmettin Parlak ve Dr. Öğretim Üyesi Alpay Bülbül’ü tebrik ediyorum.” dedi.