Üniversitemiz Öğrencilerinden Anlamlı Sergi

11 Nisan 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 316 kez okundu

Üniversitemiz Bozdoğan Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin, Öğr. Gör. Nurdanur Tavlan Soydan nezaretinde, “Yaşlılara Saygı Haftası” na yönelik hazırladıkları “Çınar’ın Sesi” isimli fotoğraf sergisinin açılışı Bozdoğan Belediye Düğün Salonu’nda 9-10 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Açılışa Bozdoğan Kaymakamı Adem Can, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Bozdoğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Aypak,  protokol üyeleri ve Bozdoğan halkı katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Aypak, “Yaşlılarımız yaşanmışlıkları, tecrübeleriyle saygıyı, ilgiyi hak ediyor. Yaşlılık,  insanın insana en çok ihtiyacı olduğu dönemlerden biridir. Hayatın koşuşturmacası içinde büyüklerimizi unutmayalım ihmal etmeyelim” diye konuşarak, yaşlılara yapılan ev ziyaretlerindeki röportajlarda ‘Mutluluk sizce nedir?’ sorusuna büyük bir çoğunluğun ‘çocuklarım ve torunlarımdır’ cevabını verdiklerini vurguladı.

Bozdoğan MYO öğrencilerinin Bozdoğan’da yaşayan yaşlılara yaptıkları ev ziyaretleri sonrasında çektikleri fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisinde 80 fotoğraf sergilendi.  Ayrıca öğrencilerin ziyaretlerde ‘Mutluluk nedir?’, “Kendi gençliğinize öğüt verebilseydiniz bu ne olurdu?” sorularını yönelterek hazırladıkları video gösterisi de izlendi.

Bozdoğan Kaymakamı Adem Can, Bozdoğan MYO öğrencilerine duyarlı davranışları için teşekkür ederek “Kıymetli büyüklerimize yönelik yapılan bu anlamlı çalışma bir anı olarak saklanmalıdır.” dedi.

Sergi, Üniversitemiz 24. Bahar Şenlikleri kapsamında 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde Atatürk Kongre Merkezi Fuaye alanında da sergilenecek.