Üniversitemiz Personeli Yaşar Çetin’i Son Yolculuğuna Uğurladık

20 Mayıs 2019 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1143 kez okundu

Üniversitemiz Fen – Edebiyat Fakültesi Güvenlik Görevlisi Yaşar Çetin, geçirdiği ameliyat sonrası yaşam mücadelesini kaybederek 20 Mayıs 2019 tarihinde Aydın’ın İmamköy Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Yakınlarını ve sevenlerini yasa boğan cenaze törenine, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Prof. Dr. Ali Akyol, Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, akademik ve idari personelimizin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

3 Mayıs 2019 tarihinde geçirdiği ameliyatın ardından yaklaşık 17 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden personelimiz Yaşar Çelik’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.