Haberler

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç Ziraat Fakültesini Ziyaret Etti

2 Nisan 2024 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 302 kez okundu

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 1 Nisan 2024 tarihinde Ziraat Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kılıçkan ve Fakülte Sekreteri Ahmet Alkanat ile görüşerek eğitim-öğretim süreci içerisinde gerçekleştirilen projeler ile akademik faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, ziyaret esnasında ayrıca fakülte bünyesinde yer alan bölümlerin bölüm başkanları ile toplantı yaparak fakültede bulunan bölümler, teknik ve fiziki imkânlar ile gerçekleşen ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretin devamında, Ziraat Fakültesinde yer alan Tarımsal Biyoteknoloji ve Gıda Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARBİYOMER) ile ilgili TARBİYOMER Müdür V. Prof. Dr. İbrahim Cemal’den teknik ve fiziki imkânlar, yürütülen projeler hakkında bilgi alan  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Prof. Dr. Deniz Çoban ve Doç. Dr. Mehmet Güler’den fakültede yer alan Balıkçılık Ünitesi’nin alt yapı, fiziki ve teknik olanakları ile alanda sürdürülen proje ve araştırmalar hakkında bilgi aldı.