Üniversitemiz Rektörü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tuncer’i Ziyaret Etti

23 Haziran 2020 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 491 kez okundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer’i 23 Haziran 2020 tarihinde makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Aydın’ın çok önemli bir lokasyonda tarih, kültür ve turizm için bir cazibe noktası olduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın için gerçekleşecek çalışmalarda Üniversite olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer de Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e nezaketinden dolayı teşekkür etti.