Üniversitemiz Rektörü İzleme Programı Toplantısına Katıldı

30 Haziran 2020 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 295 kez okundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 30 Haziran 2020 tarihinde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen İzleme Programı Toplantısına katıldı.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas başkanlığında pandemi sürecinde video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıya, YÖKAK tarafından dış değerlendirilmesi tamamlanmış olan yükseköğretim kurumlarının rektörleri katıldı.

Toplantıda, Üniversitemiz tarafından hazırlanan kurum iç değerlendirme raporlarını (KİDR)  sunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  Üniversitemizin YÖKAK kurumsal değerlendirme süreci kapsamında 2016 ve 2017 yıllarında kurumsal dış değerlendirilmesinin gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir bu kapsamında 2020 yılı güz döneminde Üniversitemizin İzleme Programına dahil edildiğini belirtti.