ÜNİVERSİTEMİZDE TAŞERON DÜZENLEMESİ KONUŞULDU

9 Ocak 2018 Salı - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1859 kez okundu

Aydın Valiliği tarafından düzenlenen Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Taşeron düzenlemesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı 8 Ocak 2018 tarihinde Üniversitemiz Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Vali Yardımcıları Abdullah Aslan, Ömer Faruk Günay, Şefik Aydın Ediz Sürücü, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer Prof. Dr. Halil Kırnak, kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda,  Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Zeynep Yılmaz,  Taşeron düzenlemesi hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Taşeron düzenlemesinin uzun bir süreçten geçtiğini ve bunun sonucunda da Resmi Gazete’de yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron olarak çalışanların sürekli işçi kadrosuna geçirileceğini vurgulayan Yılmaz, başvuru süreci hakkında bilgiler verdi. Kanun kapsamında 90 günlük alım süresinin başvurularla başladığını belirten Yılmaz, soru cevap bölümüyle düzenlemeyi ayrıntılarıyla anlattı.