Üniversitemizin Doktor Adaylarından Kermes

8 Mart 2019 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 570 kez okundu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Karakaş koordinasyonunda Tıp Fakültesi öğrencileri ve gönüllü bir ekip tarafından düzenlenen kermes, 7 Mart 2019 tarihinde Tıp Fakültesi bahçesinde gerçekleşti.

Etkinliğin, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini ifade eden Prof. Dr. Karakaş  “Kermesin süreklilik kazanması için çalışıyoruz. Bu faaliyet, Rektörlük ve Dekanlığın desteğiyle özellikle tıp okuyan öğrencilerimize burs sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Geçen yıl düzenlenen kermesle 5 öğrencimize burs sağladık. Tüm dileğimiz bu faaliyetin gelenek haline dönüşüp her yıl düzenlenmesidir.” dedi.

Kermeste yiyecek ve içeceklerin yanı sıra kitaplar da katılımcıların beğenisine sunuldu. Ayrıca öğrenciler tarafından yapılan yağlı boya tablolar kermese katılanların ilgisini çekti. Kermes, renkli görüntülerle sona erdi.