Vali Hüseyin Aksoy, KYK Yurdunda İncelemelerde Bulundu

27 Eylül 2021 Pazartesi - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 721 kez okundu

Vali Hüseyin Aksoy, Üniversitemiz Kampüs alanı içerisinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Vali Aksoy’un gerçekleştirdiği incelemelerde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu da yer aldı.

Aydın’da devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulunan Vali Aksoy, kampüs alanımız içinde yer alan yurt binasını gezerek inşaat alanıyla ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’ndan bilgi aldı.  Vali Aksoy, öğrenci odaları, öğrencilerin sosyal yaşam alanları ve binada yapılan tefrişatı yerinde inceledi.

Öğrenci memnuniyetine odaklı olarak tasarlanan yurtta, öğrencilerin sosyal ve kültürel yaşamlarını destekleyici hizmetler de bulunuyor. Sergi alanı, 432 kişilik konferans salonu, basketbol voleybol ve futbol sahalarını içerisinde bulunduran yurtta ayrıca, çalışma atölyesi salonları, mescit, berber, terzi, market, ayakkabı tamircisi olanaklarıyla öğrencilerin yaşamsal ihtiyaçları da karşılanacak.