Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

20 Haziran 2019 Perşembe - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 1002 kez okundu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, 19 Haziran 2019 tarihinde Ömer Faruk Durdu Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın ve öğretim üyeleri katıldı.

Sunumunda Fakülte hakkında bilgiler veren Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, plan ve projelerini aktardı.

Ziraat Fakültesinin Üniversitemiz ve bölgemiz açısından önemini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bölgemizin verimli topraklara sahip olduğunu bu sayede öğrencilerin kendi üretimi ürünlerle, yaptıkları projelerle akademik anlamda güçlü bir donanımla yetiştiklerini ifade etti.

Akademisyenlerin fikir alışverişiyle devam eden toplantı, geçtiğimiz dönem değerlendirmesi ve gelecek dönem planlaması ile sona erdi.