Ziraat Fakültesi Mezuniyet Töreni Online Gerçekleşti

3 Temmuz 2020 Cuma - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 429 kez okundu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 2019-2020 Eğitim Yılı Mezuniyet Töreni, 1 Temmuz 2020 tarihinde online olarak ADÜTV üzerinden canlı yayında gerçekleşti.

Törende; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu ve Dönem Birincisi Yalçın Yılmaz konuşma yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir konuşmasında, genç ziraat mühendislerinin üniversite hayatının sadece eğitimle sınırlı olmadığını, bulundukları ortamdan kazanılan vizyon ve değerlerin bu eğitimin ayrı bir parçası olduğunu unutmamalarını söyledi.

Konuşmaların ardından Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, mezunlar kütüğüne 2019-2020 dönemi fakülte birincisi adına plaket çaktı. Dokuz bölümden mezun durumunda olan 311 öğrencinin sırayla isimlerinin okunmasının ardından kep atma görüntüleri ile tören sona erdi.