Ziraat Fakültesi TÜBİTAK Projeleri Sunumları Gerçekleşti

15 Mayıs 2019 Çarşamba - Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü - 324 kez okundu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesince düzenlenen Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan (TÜBİTAK) 2209 – A kapsamında desteklemeye hak kazanan öğrenci projelerinin sunumları 10 Mayıs 2019 tarihinde Ömer Faruk Durdu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, davetliler, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, önümüzdeki dönemlerde projelerin değerlendirilebileceği ortamların oluşturulması gerektiğini vurgulayarak desteklenmeye hak kazanan projelerin diğer öğrencilerle de paylaşılmasının önemine değindi.

TÜBİTAK 2209-A kapsamında desteklenmeye hak kazanan öğrenci projelerinin sunulduğu etkinlikte, 13 sözlü sunum ve 64 poster sunumu gerçekleşti. Tüm gün süren etkinliğin sonunda dereceye giren ilk üç projeye ödülleri verildi.